- Onze acties en evenementen -

Verhuizing!!
Oktober 2018

Per Oktober 2018 is het nieuwe adres van Beauty & Wellness JBO:
Coronaplein 26 | 3204 CN | Spijkenisse

Locatie

Beauty For Kids
September 2018

Bent u op zoek naar leuke betaalbare kindersieraden? Dan bent u bij Beauty For Kids aan het juiste adres!
Neem snel een kijkje op de website en Social Media kanalen en u zult sowieso slagen!
Beauty For Kids | Facebook | Instagram | YouTube | Twitter |

Beauty For Kids

Spierpijn
Januari 2018

Vanaf januari 2018 zijn Beauty & Wellness JBO en kickboksteam Team Red One een samenwerking aangegaan. De sporters van Team Red One krijgen 20% korting op een behandeling naar keuze! De eerste sporters zijn al geweest en wij hopen dat er nog velen mogen volgen!

Team Red One

Kerststal
21 DEC 2017

Donderdag 21 december is de jaarlijkse Kerststal van Kbs de Wegwijzer. Er zijn nog steeds lootjes te koop, want er zijn weer vele prijzen te winnen, waaronder één van onze cadeaubonnen t.w.v. €50,= !!! Steun De Wegwijzer en indirect haar leerlingen en kom ook donderdag a.s. Namens Beauty & Wellness JBO de organisatie en alle vrijwilligers alvast bedankt voor hun inzet om het weer tot een geslaagde en gezellige avond te maken!

Lees meer...

Op de Markt
November 2014

Lekker fris en vol goede moed, hebben wij vandaag op de markt van het centrum van Spijkenisse gestaan. Flyers uitdelen, producten verkopen, informatie geven en mensen konden meedoen aan de prijsvraag voor een gratis massage. Het antwoord op de vraag was lastig en na het tellen van alle stemmen, is er een winnaar uit de bus gekomen! Deze dame heeft inmiddels heerlijk kunnen genieten van haar gratis massage!

Meer foto's...

Stilte...
04 mei, 20:00

De Nationale Dodenherdenking vindt jaarlijks in Nederland plaats op 4 mei met onder andere twee minuten stilte om 20.00 uur. De landelijke herdenking op de Dam in Amsterdam wordt georganiseerd door het Nationaal Comité 4 en 5 mei. Sinds 1961 wordt officieel een ruimere definitie gehanteerd die alle oorlogsslachtoffers of omgekomenen sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog omvat.

Lees meer...

Ladies Night
November 2015

Op uitnodiging van de Marskramer op Winkelcentrum 't Plateau, hebben wij deelgenomen aan de Ladies Night.
Deze werd gehouden in de avond van 18 november 2015 in een hele intieme setting. Het werd een gezellige avond, met diverse demonstraties en leuke goodiebags!!

Meer foto's...

Kerstmarkt
December 2014

Wat een gezellige avond was het weer. De sfeer was goed, de mensen hadden er zin in en er waren weer een hoop producten om tussen te snuffelen. Als cadeautje hadden wij voor iedereen heerlijke chocolade bonbons, die gretig aftrek vonden bij het winkelend publiek!

Meer foto's...

Ladies Night
Juni 2016

De Ladiesnight in Hekelingen, was dit jaar ook weer een succes. Het was gezellig druk en het publiek was divers. Er werden veel wincodes meegegeven voor de komende Facebook actie "Massage in a bottle".
Houd deze pagina in de gaten voor komende Ladies Nights.

Meer foto's...

Winactie
Juni 2016

Zoals u gewend bent van ons, houden wij af en toe een winactie. Waarom?
Omdat wij dat leuk vinden!
Zo gaven wij ook afgelopen juni 1 uur gratis massage weg, waarbij we de actie "Massage in a bottle" hadden. Door middel van een wincode in een ludieke verpakking...

Lees meer...

Nieuwe stijl!
2016 - 2017

Met een nieuwe huisstijl, moeten de huidige stijlen aangepast worden.
De logo's zijn vernieuwd, de nieuwe flyers zijn bedrukt en de cadeaubonnen staan weer klaar om meegenomen te worden.
Binnenkort wordt ook de nieuwe website gelanceerd! Wij houden u op de hoogte.

Kijk maar snel!

Nieuwe site!
Maart 2017

Per vandaag is de nieuwe website in de lucht!!! Neem snel een kijkje bij alle onderdelen, ook geoptimaliseerd voor het bekijken op een mobiel apparaat, tablet of op de PC. Wij zouden het leuk vinden als u een reactie zou geven op onze Facebookpagina!!

Reageer hier...